//S N D
i'm coming back
Tuesday, 23 October 2012 | 04:08 | 0 comments



hello and assalamualaikum...

Tada..haha dah lama kan Dilailo tak active berblogging ni..
Besa la budak baru lepas PMR..
So skunk Dilailo nak horey2 dulu..
Dilailo nak mintak maaf sesangat-sangat sebab terpaksa diam kan diri untuk seketika..
Mesti ada ramai yang masuk skodeng blog Dilailo then kata 
"asik2 entry ni jew.bulan lepas masuk entry ni,bulan ni masok pon entry ni jugak.."
kan kan kan?ngaku cepat..mesti ramai cakap cam gitu kan?maaf yew..
Dilailo memang sibuk sesibuk mungkin la nak kata..
PMR pon dah habis.okey Dilailo takan biarkan blog Dilailo tergendala 
berbulan-bulan sampai banyak labah2 yang tumpang buat sarang..
haha blog pon labah2 boleh masuk erk?ish3 nampok beno nipu nye..
okey yew awok yang cumil,awok yang encem..
Dilailo nak kena pikir tip of love yang baru ni..ala bukan untuk kak limah..
untuk korang jugak kan..
okey bubuy..'lambai tangan sikit' 






Older Post | Newer Post
Say HI !


Welcome to my blog. You've stuck in my unprivate diary. Be nice here or i call My Superman kill you!.
Contact Me: Twitter | Facebook

Status : HAPPY BIRTHDAY SAYANG ! ^3^


Navigations ~~

Owner Link Tales


Walkie Talkie
NO PROMOTING
DO NOT USE ANY BADWORDS
MAKE SURE YOUR URL IS CORRECT


Followers

'

Credit
Skin By Ieyda
Basecode Cikin
Edited By Dilailo
Welcome to my blog ! Follow me? | Dashboard