//S N D
5 Fakta Cinta Yang Korang Perlu Tau
Saturday, 12 January 2013 | 23:14 | 3 comments






1. Boys dikatakan lebih mudah untuk terpengaruh dengan hubungan cinta di internet . So tak hairan la kalau  diorang senang dengan pelawaan girls untuk bersembang di mana-mana laman sesawang .

2. Bukan hanya boys , girls jugak sebenarnya terdorong untuk memiliki lebih dari seorang kekasih !

3. Seseorang boys boleh jatuh cinta dengan girls yang baru nya hanya dalam masa 3 MINIT ! Wow cepat kan?

4. Boys memang tak suka ingat tarikh penting dalam hidup dorang , termasuklah birthday yang tersayang . So girls jangan la cepat sentap okay ? kaum adam memamg macam tu .

5. Kadang-kadang pasangan korang menipu sebab nak tutup kesilapan yang pernah diorang buat .




Older Post | Newer Post
Say HI !


Welcome to my blog. You've stuck in my unprivate diary. Be nice here or i call My Superman kill you!.
Contact Me: Twitter | Facebook

Status : HAPPY BIRTHDAY SAYANG ! ^3^


Navigations ~~

Owner Link Tales


Walkie Talkie
NO PROMOTING
DO NOT USE ANY BADWORDS
MAKE SURE YOUR URL IS CORRECT


Followers

'

Credit
Skin By Ieyda
Basecode Cikin
Edited By Dilailo
Welcome to my blog ! Follow me? | Dashboard